De uitnodigingsbrief van de, in de online informatieavonden aangekondigde, enquête is verzonden. Elke inwoner van Daarlerveen ouder dan 16 jaar ontvangt per post een persoonlijke code waarmee hij of zij de enquête in kan vullen. Deze brief zou uiterlijk woensdag 23 december in de brievenbus moeten liggen.

We willen natuurlijk graag dat iedereen die de brief ontvangt ook gebruik maakt van deze mogelijkheid. Hoe meer mensen de enquête invullen hoe representatiever de uitkomst zal zijn. Het kost slechts een paar minuten van je tijd. daar kan je tussen de kerstdiners door vast ergens even tijd voor vinden :-). Je kan ons daarbij helpen door in je buurtapp even te informeren of je buren de uitnodiging ook ontvangen hebben en of ze hem ook in willen vullen.

Je deelname is anoniem. Onderzoeksbureau Moventem voert het onderzoek voor ons uit. Zij gaan vertrouwelijk met je gegevens om.

Je antwoorden helpen ons om een beter beeld te krijgen van de wensen van de inwoners van Daarlerveen. Als er uit het onderzoek komt dat er een taak ligt voor de werkgroep, gaan we verder aan de slag.

Heb je nu of tijdens het invullen vragen over de enquête bel dan met één van de leden van de werkgroep, of met Moventem: 0575 – 760 227.

Wij hopen op veel respons! We wensen je fijne feestdagen en vooral een gezond 2021!

Met vriendelijke groet,
Werkgroep Duurzaam Daarlerveen
Herman, Gerard, Ferdinand, Egbert en Dirk Jan