We kijken als werkgroep tevreden terug op de online informatieavonden die we de afgelopen 3 dagen gehouden hebben. In totaal hebben bijna 70 inwoners de interactieve avonden bijgewoond en hebben wij hen bijgepraat over wat er speelt in het kader van de energietransitie en wat dat voor effect kan hebben op Daarlerveen.

Het is voor iedereen even wennen, ook voor ons, om op deze manier digitaal samen te komen en van gedachten te wisselen. Maar op wat kleine technische “struikelblokjes” na zijn de avonden succesvol verlopen. Dat hebben we gelukkig ook mogen merken aan de complimenten die we ontvangen hebben. Dat wordt zeer gewaardeerd.

De presentatie en ook de daarin getoonde filmpjes zullen we op deze site publiceren. Van de laatste avond is een video-opname gemaakt. Ook deze zal hier worden gepubliceerd zodat iedereen die niet mee heeft kunnen doen alles nog eens rustig terug kan kijken.

Binnenkort zullen we alle inwoners opnieuw benaderen voor de aangekondigde enquête. We hopen dat iedereen daar de tijd voor wil nemen om die in te vullen zodat we een reeel beeld krijgen van hoe de energietransitie in Daarlerveen wordt beleefd.

Graag tot snel!